O sirenă din cartierul Precista, din Piatra-Neamț, situată în spatele bisericii noi, a sunat continuu, timp de 20 de minute, astăzi, 23 aprilie. Sunetul s-a auzit foarte clar în mare parte din oraș și a îngrijorat oamenii, care au făcut legătura între starea de urgență și pornirea sirenei. Mai ales că astăzi este joi și povestea nu putea avea legătură cu ”Miercurea alarmelor”. Sirena a pornit, însă, de capul ei, din cauza unei defecțiuni tehnice.

Pompierii au fost la fața locului și au asigurat mpsurile PSI; în caz de scurtcircuit, dar n-a fost cazul să intervină”, ne-a declarat slt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. ”Au venit oamenii de la primărie, au deschis cutia, au scos siguranța și sirena s-a oprit. Nu nicio situație de urgență ci, pur și simplu, o defecțiune tehnică”.

C.M.

Articolul precedentNeamț: 14 persoane nou plasate în carantină, alte 152 de persoane s-au izolat la domicilii
Articolul următorSpor de 30% pentru cadrele medicale din spitale și structurile de urgență, implicate în combaterea pandemiei generate de noul coronavirus

1 COMENTARIU

  1. Cum dracu a pornit de capul ei?Nu e defectiune la frigiderul meu! Cei raspunzatori să dea explicatii!De ce au intervenit asa tardiv?Pînă nu venuti cu explicatii oficiale nu va credem! Am voie sa mă gindesc că a fist ceva premeditat.Si dacă mai cedează echipamentele si in alte părți de interes pentru populatie? Asteptam explicatii oficiale deoarece cetatenii vă plătesc să le asigurati linistea nu să contribuiti la accentuarea panica deja instalată in societate.

Comments are closed.