De ieri până în această dimineață, 23 aprilie, au fost plasate în carantină 14 persoane, numărul celor aflați în spațiile special amenajate ajungând la 225, în județul Neamț. Numărul celor care s-au autoizolat la domicilii a crescut cu 152 de persoane și a ajuns astăzi la 524, în timp ce 82 de persoane au încheiat ieri perioada de izolare (7.018 persoane în total au ieșit din izolare).

Prefectura Neamț mai informează că în ultimele 24 de ore jandarmii au desfășurat 4 misiuni de însoțire a persoanelor către locațiile de carantină sau de izolare și de escortă a unor convoaie de autovehicule în tranzit. Forțele de ordine au efectuat verificări de mai multe ori la domiciliile a 263 de persoane, cu privire la modul în care sunt respectate condițiile de izolare. Ieri au fost aplicate 113 amenzi în valoare de peste 266.000 de lei persoanelor care nu au respectat restricțiile de circulație. (C.I.)

Articolul precedentDupă 15 mai, ne vom putea deplasa fără declaraţie pe propria răspundere, însă măştile de protecţie vor deveni obligatorii
Articolul următorO sirenă din Precista a sunat 20 de minute din cauza unei defecțiuni