0:00

După trei înfrângeri consecutive, handbalistele de la HCF Piatra Neamț au obținut sâmbătă, 8 aprilie, un succes clar, scor 25-21 (11-6), în fața echipei Activ Plopeni, într-un meci care a contat pentru etapa a XXI-a a actualei stagiuni a Diviziei A. Este a 9-a victorie pentru elevele profesorului Dan Valentin care, cu 28 de puncte, au revenit pe locul al optulea în clasament.

O nouă victorie pentru HCF Piatra Neamț: 25-21 cu Activ Plopeni, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Am jucat în altă formulă, am jucat cu mult tineret, cu Dorneanu la 9 metri, care-i născută în 1998, Creangă, extremă dreaptă și pivot, născută 1999, Simona Miron, extremă dreaptă, născută 1998, și cu Manolache portar, născută 1998. Meciul a curs în favoarea noastră tot timpul. Oaspetele s-au apropiat o singură dată la un gol, s-au apărat agresiv și această agresivitate a fost acceptată câteodată cu multă indulgență de cei doi arbitri. La un moment dat ne-au dominat la acest capitol, dar nu pentru mult timp, am cerut un time-out și am revenit cu forțe proaspete, astfel că, în minutul 57, conduceam cu 24-17. Am ratat apoi două situații clare, am mai dat o pasă la intercepție, pentru că altfel am fi putut câștiga la o diferență mult mai mare„, a declarat profesorul Dan Valentin, antrenorul pietrencelor.

O nouă victorie pentru HCF Piatra Neamț: 25-21 cu Activ Plopeni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrincipalele marcatoare ale învingătoarelor au fost Balint (9 goluri), Dorneanu (8) și Rotaru-Teleucă (5). În următoarea etapă, programată pe 23 aprilie, HCF va evolua în deplasare la Știința Bacău. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentAccident grav în Piatra Neamț: 4 răniţi
Articolul următor„Muzeele-repere în peisajul turistic”, la Târgu Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.