0:00

Un autoturism s-a zdrobit de un stâlp, pe strada General Dăscălescu, din Piatra Neamţ, în noaptea de 8 spre 9 aprilie, cu câteva minute înainte de ora 4.

Accident grav în Piatra Neamț: 4 răniţi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPersoana care a sunat la 112 a anunţat că sunt 4 victime încarcerate, aşa că, spre locul accidentului, au plecat o autospecială de lucru cu apă şi spumă, dotată cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă, o ambulanţă SMURD de prim ajutor şi o ambulanţă de la serviciul judeţean.

Când au ajuns colegii mei acolo, au constatat că două victime ieşiseră din autoturism, dar şoferul – un bărbat de 28 de ani, şi un pasager de pe bancheta din spate erau încarceraţi”, a declarat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. ”Conducătorul auto, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi fracturi de femur şi de gleznă, a fost preluat de ambulanţa SMURD – TIM. Pasagerul care a fost descarcerat are 18 ani şi suferise fracturi în zonele parietală şi orbitală, dar şi fracturi dentare. Un alt tânăr de 17 ani, care era scos din autoturism când au ajuns echipajele de intervenţie, avea etilism acut şi a suferit o pierdere a cunoştinţei, iar al patrulea tânăr, în vârstă de 20 de ani, s-a deplasat cu mijloace proprii la UPU”.

Referitor la cauza accidentului, vom reveni cu precizări de la poliţie. (C.M.)

Articolul precedentFOTO Procesiune de Florii la Târgu Neamț
Articolul următorO nouă victorie pentru HCF Piatra Neamț: 25-21 cu Activ Plopeni
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.