0:00

Şi-a uitat poșeta în Gara Roman * Poliţiştii au găsit-o intactă!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie, de 67 de ani, din Botoșani, și-a uitat poșeta în Gara Roman, în dimineața de 28 august, și a anunțat polițiștii de la transporturi feroviare, imediat ce și-a dat seama, dar când era deja în tren.

”Polițiștii au verificat imediat stația CFR Roman, persoanele care se aflau în interiorul sălii de așteptare și casa de bilete”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”La doar 5 minute de la semnalarea primită, a fost găsită geanta femeii cu tot cu bunuri, respectiv două telefoane, acte personale, carduri bancare și suma de 630 de lei”.

Femeia a coborât din tren, s-a întors la Roman, și-a recuperat geanta și le-a mulțumit polițiștilor. Mirarea maximă este că, deși erau foarte mulți oameni în sala de așteptare, nu s-a atins nimeni de poșeta uitată. Însă acest lucru se întâmplă relativ rar. Tocmai pentru a evita incidentele, polițiștii le recomandă călătorilor să fie atenți la banii personali și la bagaje, să nu le încredințeze necunoscuților și nici să nu le lase nesupravegheate în compartiment, pe culoarul vagonului ori în sălile de aşteptare ale gărilor. (C.M.)

Articolul precedentComuna Crăcăoani are administrator public nou * Surprize la Ziua comunei
Articolul următorEVENIMENT Film propus la Oscar, pe 13 septembrie, la Piatra Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.