0:00

Comuna Crăcăoani are administrator public nou * Surprize la Ziua comunei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiComuna Crăcăoani are, începând de astăzi, 29 august, un nou administrator public. Este vorba de fostul viceprimar, Vasile Achiriloae, care a obţinut funcţia prin concurs. Achiriloae a fost viceprimar timp de 8 ani, începând cu anul 2008. În această funcţie a fost ales, după alegerile din iunie, consilierul Gheorghe Amărinii, din satul Magazia, care, ani de-a rândul, a fost salariat al primăriei locale.

Comuna Crăcăoani are administrator public nou * Surprize la Ziua comunei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiZiua comunei Crăcăoani se va desfăşura, duminică, 4 septembrie, cu începere de la ora 13:00.

Invitaţi speciali sunt: Fuego, Floricică de la munte, Andrei Bordeianu şi fraţii Dominte, Los Anonimos, Kronos, Margareta Clipa şi preotul Marius Ciprian Pop.

Nu vor lipsi tinerele talente locale, iar organizatorii pregătesc un parc de distracţii, delicii culinare, muzică şi… voie bună. (C. NEGRU)

Articolul precedentLidl: Caravana Cien ajunge, pe 2 septembrie, la Piatra Neamţ
Articolul următorŞi-a uitat poșeta în Gara Roman * Poliţiştii au găsit-o intactă!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Ar fi bine sa lasati distractia si banii cheltuiti aurea si sa faceti ceva pentru oamenii aceia ignoranti din Mitocu Balan .Sintem in 2016 si inca nu exista asfalt, Apa cruenta si nici macar o canalizare. E adevarat c’è spune Europa, sinte-ti ramasi in urma cu 50 de ani.Pentru a merge inainte spre un viitor sanatos trebuie sa schimbati mentalitatea de roman plina de bani.

Comentariile sunt închise.