cracaoani primariaComuna Crăcăoani are, începând de astăzi, 29 august, un nou administrator public. Este vorba de fostul viceprimar, Vasile Achiriloae, care a obţinut funcţia prin concurs. Achiriloae a fost viceprimar timp de 8 ani, începând cu anul 2008. În această funcţie a fost ales, după alegerile din iunie, consilierul Gheorghe Amărinii, din satul Magazia, care, ani de-a rândul, a fost salariat al primăriei locale.

cracaoani ziZiua comunei Crăcăoani se va desfăşura, duminică, 4 septembrie, cu începere de la ora 13:00.

Invitaţi speciali sunt: Fuego, Floricică de la munte, Andrei Bordeianu şi fraţii Dominte, Los Anonimos, Kronos, Margareta Clipa şi preotul Marius Ciprian Pop.

Nu vor lipsi tinerele talente locale, iar organizatorii pregătesc un parc de distracţii, delicii culinare, muzică şi… voie bună. (C. NEGRU)

1 COMENTARIU

  1. Ar fi bine sa lasati distractia si banii cheltuiti aurea si sa faceti ceva pentru oamenii aceia ignoranti din Mitocu Balan .Sintem in 2016 si inca nu exista asfalt, Apa cruenta si nici macar o canalizare. E adevarat c’è spune Europa, sinte-ti ramasi in urma cu 50 de ani.Pentru a merge inainte spre un viitor sanatos trebuie sa schimbati mentalitatea de roman plina de bani.

Comments are closed.