Lidl: Caravana Cien ajunge, pe 2 septembrie, la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLidl poposește şi în Moldova cu Caravana Cien, în căutarea ponturilor de frumusețe ale româncelor.

Conform unei informaţii de presă, Caravana Cien se va opri, pe 30 august, în Galați, pe platoul Casei de Cultură, iar pe 31 august va fi în Focșani, în Piața Unirii. Pe 1 septembrie, Lidl caută secretele de îngrijire ale femeilor din Bacău, în parcarea Stadionului, iar pe 2 septembrie schimbul de ponturi de frumusețe se va face la Piatra Neamț, la Casa de Cultură. Pe 3 septembrie Caravana Cien ajunge la Iași, la Palatul de Cultură, ultima oprire în Moldova fiind pe 4 septembrie, în Suceava, în parcarea Iulius Mall.

„Lidl dorește să afle care sunt ponturile de îngrijire ce stau la baza renumelui internațional al frumuseții româncelor. Așadar, le lansează o provocare: «Dă-mi un pont de îngrijire, iar noi îți dăm unul mai tare». În perioada 27 august – 22 septembrie, Caravana Cien pornește la drum prin 25 de orașe din țară, iar din 30 august, aceasta va poposi în 6 orașe din Moldova, oferindu-le femeilor șansa de a se bucura de produsele de îngrijire din gama Cien”, declară reprezentanţii Lidl România.

Fiecare persoană care vizitează Caravana Cien va putea împărtăși un #pontdefrumusete printr-un scurt videoclip, de 30 de secunde, care se va filma într-un spațiu special amenajat. Toate clipurile vor fi urcate pe canalul de YouTube Lidl România, pentru a crea, astfel, un adevărat forum al ponturilor de îngrijire, pe care femeile îl vor putea accesa ori de câte ori sunt în căutare de noi ritualuri de frumusețe. În plus, în cadrul Caravanei, femeile vor putea descoperi produsele din gama Cien. (ZCH NEWS)

Articolul precedent21 de directori noi în școlile din Neamț. Citiți aici lista
Articolul următorComuna Crăcăoani are administrator public nou * Surprize la Ziua comunei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.