0:00

Un accident, iniţial grav, ulterior mortal, s-a petrecut în seara de 8 iunie, în localitatea Dolheşti, din comuna Pipirig. Cea care şi-a pierdut viaţa este o femeie de 54 de ani, din Vaslui, pasageră într-un autoturism, condus de un bărbat de 39 de ani, din Oniceni. Accidentul s-a produs într-o curbă, în condiţiile în care şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei. Maşina a ajuns pe contrasens şi s-a izbit frontal într-un autotren încărcat cu lemne, condus de un bărbat de 55 de ani, din Pipirig.

Impactul a fost devastator pentru autoturism, 3 dintre cei 4 ocupanţi au rămas încarceraţi şi au fost scoşi de pompieri şi predaţi echipajelor de ambulanţă. În starea cea mai gravă era femeia de 54 de ani, pasageră pe bancheta din spate, care a decedat. Şoferul şi ceilalţi doi pasageri (o femeie de 67 de ani, din Bozieni, şi un bărbat de 43 de ani, din Galaţi) au suferit şi ei leziuni severe.

Poliţiştii au testat ambii conducători auto şi au constatat că niciunul nu se afla sub influenţa alcoolului. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

C.M.

Articolul precedentNicu Chirilă, primarul comunei Ruginoasa, condamnat la 2 ani cu suspendare
Articolul următorFOTO&VIDEO NOAPTEA SPORTULUI PIETREAN, seară magnifică pe stadionul „Ceahlăul”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.