Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport (DJTS) Neamţ a organizat vineri, 8 iunie, de la ora 20:00, pe terenul sintetic de la stadionul „Ceahlăul”, „Noaptea Sportului Pietrean”. Manifestarea, derulată în parteneriat cu Primăria Piatra Neamţ, s-a dovedit a fi una de succes. „Noaptea Sportului Pietrean” a debutat la ora 20:00 cu demonstraţii de arte marţiale, susţinute de 4 cluburi de tradiţie din Piatra Neamţ: Ashihara (George Iacoboaia), CS Ceahlăul-Kaminari (Paul Pintilie), Ronin (Ionuţ Ştefănescu) şi Sakki Internaţional (Dan Aanicăi). Fotografii:

Demonstraţie CS Ceahlăul-Kaminari:

Demonstraţie CS Ceahlăul-Kaminari:

Demonstraţie Sakki Internaţional:

O altă parte a serii a fost dedicată juniorilor şi copiilor. „Sinteticul” de la stadionul „Ceahlăul” a fost invadat de juniorii 2 şi 3 de la handbal (antrenori Răzvan şi Adrian Caba), juniorii de la volei (Carmen Asmarandei, Andrei Nica, Rareş Gavril), juniorii D de la fotbal (Daniel Mahu), juniorii C de la fotbal (Codruţ Domşa) şi juniorii de la handbal (Andreea Savin). De asemenea, demonstraţii ale sporturilor de echipă au mai fost susţinute de LPS Piatra Neamţ (fotbal, handbal şi volei), Venus Piatra Neamţ (rugby) şi Petras Piatra Neamţ (baschet). Fotografii:

Demonstraţie de volei:

Demonstraţie de baschet:

Demonstraţie de handbal:

Demonstraţie de rugby:

Demonstraţie de fotbal:

Şi prezenţa publicului a fost una remarcabilă, chiar dacă, strict numeric, a fost mai curând concentrată pe demonstraţiile de arte marţiale. Ca invitat special, a fost prezent şi primarul Dragoş Chitic. Fotografii:

Concluzia manifestării i-a aparţinut directorului DJTS Neamţ, Gheorghe Paisa (foto-tricou albastru): „Noaptea sportului pietrean, ediţia I, este un succes. Cluburile sportive din Piatra Neamţ au desfăşurat un program extraordinar de plăcut. Ne bucurăm de numeroasa participare şi de interesul pietrenilor pentru mişcare, pentru sport, şi le promitem că 2019 va veni cu o ediţie mult mai mare. Urmează Festivalul naţional de minihandbal, pe 23-25 iulie, tot aici la Piatra Neamţ. Ne bucurăm că reuşim să facem şi în 2018 această manifestare sportivă”. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentO femeie din Vaslui şi-a pierdut viaţa într-un accident la Pipirig. Galerie foto
Articolul următorL5 Ozana Timişeşti-Bravo Bodeşti, cea mai interesantă partidă a rundei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.