0:00

O femeie a returnat o geantă găsită în care erau 7.600 lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO întâmplare ce poate sta la baza unui scenariu de telenovelă de tipul „Lecţii de viaţă” a avut loc, zilele trecute, într-o comună din Iaşi.

O femeie a găsit pe o stradă din comuna Popricani o geantă în care se aflau mai multe bunuri şi 7.600 de lei, sumă destul de consistentă pentru muritorii de rând. Femeia nu s-a „bucurat de recompensa neaşteptată”, ci s-a dus direct la poliţia din localitate unde a predat geanta.

Obiectele găsite în geantă i-au ajutat pe poliţişti să identifice proprietara, o femeie, în vârstă de 32 de ani, „care a pierdut geanta într-o zi importantă pentru ea, respectiv ziua în care era nașă de cununie”, precizează Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

„Colegii noștri i-au restituit geanta cu bunuri și cei aproximativ 7.600 de lei, proprietara fiind profund recunoscătoare femeii care a anunțat polițiștii, dar și colegilor noștri care au ajutat-o să își recupereze bunurile într-un timp atât de scurt.

O felicităm pe femeia care a predat geanta colegilor noștri, pentru gestul său și apreciem spiritul civic de care a dat dovadă, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru ceilalţi”, conchide IPJ Iaşi.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentDRDP Iași anunță începerea lucrărilor pe podul de la Roman
Articolul următorSUPERLIGA FC Botoşani este neînvinsă de trei etape
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.