Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a anunțat astăzi, 3 august, că au fost demarate lucrările de reparații la podul de la intrarea în municipiul Roman.

“Azi au început lucrările de reparații asfaltice și înlocuire a rosturilor de dilatație la podurile de pe DN 2, la intrarea în municipiul Roman.

Operațiunea constă în frezarea asfaltului și așternerea unui covor nou pe un sens de mers, urmând demontarea rostului degradat, refacerea suportului, trasarea și realizarea găurilor, montarea rosturilor noi, după care se va trece la celălalt sens de mers.

Mulțumim pentru înțelegere și sprijin în realizarea acestor lucrări care asigură rezistență și siguranță podurilor”, menționează un comunicat al DRDP Iaşi. Anunțul a fost repetat și de prefectul județului Neamț, Adrian Niță.

Astfel de lucrări sunt binevenite, mai ales în contextul în care, în ultima perioadă, s-a dovedit că există probleme cu infrastructura în Neamț. Ultimul exemplu a fost reprezentat de problemele cu podul de la Petru Vodă (amănunte aici).

Z.C.

Articolul precedentA luat curba în viteză – ca la Formula 1- şi-a ajuns …la spital!
Articolul următorO femeie a returnat o geantă găsită în care erau 7.600 lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.