pietricica turism

roiu maria

Maria Cătălina Roiu, de 18 ani, din localitatea Dumbrava Roșie, fostă elevă a Colegiului Tehnic „Dimitrie Leonida” din Piatra Neamț, a fost dată dispărută. Cea care a sesizat Poliția a fost mama ei care a spus polițiștilor că fata a plecat de acasă joi, 30 ianuarie, la ora 14, spre liceul din municipiul Piatra Neamț. Mama fetei a precizat că din acea zi nu a mai putut lua legătura telefonic cu fiica sa.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Neamț, „la nivelul Secție de Poliție nr. 2 Săvinești și a Postului de Poliție Dumbrava Roșie s-a constituit o echipă de polițiști care au efectuat cercetarea la fața ultimului loc în care a fost văzută persoana, după care au demarat căutările în comuna Dumbrava Roșie și în Săvinești, verificând locurile și grupurile de persoane din anturajul persoanei. În urma căutărilor efectuate nu s-a reușit depistarea persoanei, fapt pentru care a fost solicitată darea în urmărire a persoanei.”

Profesoarea Lucica Boroș, directoarea CT „Dimitrie Leonida”, spune că nu știa și nici nu a fost anunțată de polițiști despre dispariția fetei. „Noi nu mai știm nimic despre această fată deoarece nu mai este elevă a liceului nostru din 31 octombrie, anul trecut. Am aflat acum de la dv. Fata era în clasa a XI-a când s-a retras de la școala noastră. Motivul ar fi fost acela că a lipsit foarte mult. Din ce am aflat, s-ar fi retras în prezența unui membru al familiei. De-atunci nu mai știm nimic de ea”.

La data dispariției, Maria Cătălina Roiu era îmbrăcată cu: cizme de culoare maro, blugi de culoare roșie, geaca de culoare maro, eșarfă de culoare roșie, toate model simplu fără inscripții, cu capul descoperit.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălțime 1,55-1,60m, greutate aproximativ 50 kg, constituție atletică, păr lung, drept, culoare șaten, dentiție completă, față ovală, ochi căprui, buze groase, nas drept, fără tatuaje, cicatrici sau semne distinctive. Persoana în cauza poartă ochelari de vedere.

Familia și Poliția solicită sprijinul populaţiei pentru informaţii privind dispariţia Mariei Cătălina Roiu, de 18 ani, din comuna Dumbrava Roșie, judeţul Neamţ. „Orice amănunt, detaliu care poate fi considerat nesemnificativ, ne poate fi de ajutor! Cei care au cunoştinţă de împrejurările în care tânăra a dispărut de la domiciliu sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112!” (M. TEODOROF)

2 COMENTARII

  1. Pai daca din 31.10.2013 nu mai este eleva la liceul in cauza de ce declara mama sa ca a plecat la ora 14,00 catre liceu? Ca sa faca ce? Exista licee cu program dupa amiaza?Cred ca a plecat intentionat de acasa.

  2. …si faptul ca a renuntat la scoala poate da de gandit…Sa speram ca nu a patit nimic rau si ca fata a ales sa-si faca singura un rost in viata.

Comments are closed.