reclama autocenter

O şansă în plus pentru cei care şi-au propus să lucreze în străinătate de anul acesta ! 100 de locuri de muncă sunt scoase la bătaie de reţeaua Eures România. Posturile sunt disponibile în agricultură în Danemarca, la cules de mazăre. Angajatorul le cere persoanelor interesate să cunoască limba engleză la nivel mediu şi să aibă experienţă în agicultură.

Pentru a aplica la unul din cele 100 de posturi, candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS în limba engleză, cu o fotografie inclusă, pe adresa de e-mail work@greenpeas.dk. Contractele sunt însă pe perioadă determinată. Cei care vor fi declaraţi admişi vor lucra în perioada 1 iunie-1 septembrie 2014, 6 zile din 7, aproximativ 30-40 de ore pe săptămână şi vor fi plătiţi la cantitatea de mazăre pe care o culeg: 0,67 euro net/kg. Totodată, viitorii candidaţi trebuie să ştie şi că le va fi asigurată cazarea, însă contra cost:4-8 euro/zi, în rulote speciale dotate cu dormitoare, bucătărie, duşuri, maşini de spălat,TV, internet.

O primă preselecţie urmează să se facă telefonic sau prin e-mail de către angajator, urmând ca etapa finală a concursului de ocupare a celor 100 de posturi să se desfăşoare la Oradea, în a doua jumătate a lunii februarie. Pentru mai multe informaţii persoanele interesate pot fie să acceseze www.greenpeas.dk, fie să se prezinte la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Piatra Neamt, Compartimentul EURES. (I.H.S.)

Articolul precedentRomânii din Elveția, „acoperiți” de CAS
Articolul următorO fată, de 18 ani, din Dumbrava Roșie, dată dispărută