Andrada Brândușa Ciorcea, o fată de 17 ani, din Piatra-Neamț, a fugit din centrul social în care este ocrotită, în ziua de 3 octombrie, și cum nu a mai revenit, conducerea instituției a anunțat poliția. Ca de fiecare dată când se întâmplă astfel de lucruri, și se întâmplă des, polițiștii au început căutările, dar fac și un apel către cei care știu unde ar putea fi fata să sune la 112 și să ofere informațiile necesare pentru găsirea ei.

O fată de 17 ani a fugit dintr-un centru social, poliția o caută, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În momentul plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni negri și palton negru, și încălţată cu adidaşi de culoare roz cu verde. În urma primelor verificări, poliţiştii au constatat că aceasta a mai părăsit Centrul de asistenţă socială de mai multe ori, revenind după câteva zile”, a precizat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

Andrada-Brândușa Ciorcea este brunetă, are părul lung, ochii căprui, are înălțimea de 1,60 metri și greutatea de 55 kilograme. (C.M.)

Articolul precedentSemimaraton Curtea Domnească, la a III-a ediţie (14.10; 10:00)
Articolul următorCobzaru de la Săbăoani e din nou supărat pe primarul din localitate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.