0:00

Consilierul local PMP Eugen Cobzaru, membru al Consiliului Local Săbăoani, cunoscut pentru modul său de a protesta, a revenit în fața Prefecturii Neamț, pentru a acuza actele de corupție, care se petrec la Primăria Săbăoani. Subiectul este același, perpetuat încă din 2014, și anume că primarul comunei, Valeria Dascălu, împreună cu consilierii locali majoritari, au concesionat unei firme private o suprafață de teren de 4 hectare, fără a organiza licitație publică, în urmă cu peste 4 ani. Eugen Cobzaru spune că, deși a sesizat de nenumărate ori ilegalitatea actelor administrative care pleacă din Primăria Săbăoani, de fiecare dată i s-a răspuns că totul este perfect legal.

Cobzaru de la Săbăoani e din nou supărat pe primarul din localitate, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Ceea ce se întâmplă la primărie, modul cum primarul nostru conduce efectiv comuna… efectiv face ceea ce dorește. Nu ia în considerare anumite proiecte propuse de către noi cei din opoziție, ba mai mult, refuză să-mi comunice anumite informații publice și în special cele de achiziții publice. A avut loc acum vreo câțiva ani de zile o concesiune către o societate, fără a se ține licitație. Noi am vrut să tragem un semnal de alarmă atât la nivel de Prefectură, cât și la nivel de Consiliu Județean, pentru că poate se mai opresc abuzurile”, a declarat Eugen Cobzaru.

Cobzaru de la Săbăoani e din nou supărat pe primarul din localitate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiValeria Dascălu, primar al comunei Săbăoani are însă o cu totul altă părere despre protestele întreprinse de Eugen Cobzaru pe tema concesiunii fără licitație a respectivei suprafețe de teren. „Ce să facă omul… dacă n-are serviciu trebuie să-și găsească o ocupație. Deci a fost atacată și în contencios, a repus-o (hotărârea) pe ordinea de zi la Consiliul Local de nu știu câte ori… așa că …domnul Cobzaru să-și vadă de treabă. Să-și caute un serviciu ca să nu mai umble cu prostii. Nu are serviciu săracul și, probabil, vrea să-și umple timpul”, a declarat Valeria Dascălu.

Consilierul de Săbăoani, Eugen Cobzaru, este cunoscut pentru protestele sale îndreptate împotriva autorităţilor publice judeţene sau asupra autorităţilor juridice. Cobzaru a devenit cunoscut pentru protestul său faţă de mai mulţi reprezentanţi ai Justiţiei nemţene, când a stat cocoţat pe un stâlp al instalaţiei de nocturnă a Stadionului Ceahlăul din Piatra Neamţ, strigând „încetaţi cu mafia şi corupţia”. (I.Ș.)

Articolul precedentO fată de 17 ani a fugit dintr-un centru social, poliția o caută
Articolul următorCa să scape de măturat străzile, ”rușii” abandonează țigările prin piețe
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.