0:00

Record la Grumăzeşti: O bătrână a stat două ore într-o fântână, doar cu capul deasupra apei!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO bătrână, de 66 de ani, din Grumăzești, s-a aruncat în fântâna de la marginea drumului care trece prin fața casei ei.

A stat mai bine de două ore în apă, până la 6 și-un sfert, în această dimineață (4 august), când a venit un vecin să ia apă pentru animale și a găsit-o.

”La locul indicat s-au deplasat un maistru militar şi 7 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu o autospecială dotată cu accesorii pentru salvări din diferite medii şi o ambulanţă SMURD, constatând că femeia era conştientă şi sprijinită cu mâinile şi picioarele de peretele fântânii (cu diametrul de un metru), la o adâncime de peste doi metri, doar capul fiind deasupra luciului apei”, a declarat lt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

”Un pompier, asigurat de ceilalţi membri ai echipajului, a coborât pe scara de fereastră pe care au amplasat-o în fântână şi au scos în scurt timp femeia în vârstă de 66 de ani, conştientă şi în stare de hipotermie. Femeia a fost preluată de paramedici, apoi predată unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care a transportat-o la spital”.

După ce a primit ajutor de urgență și a fost stabilizată, femeia a fost transferată la secția de psihiatrie a Spitalului Județean Piatra-Neamț. (C.M.)

Articolul precedentMașină furată de la spălătorie și găsită praf într-un stâlp
Articolul următorFirma „agreată” de primar nu a fost pe placul procurorilor anticorupţie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.