Mașină furată de la spălătorie și găsită praf într-un stâlp, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSe pare că, în zona Roman, tentația de a face școala de șoferi cu mașini furate, la adăpostul întunericului, pare să devină un fel de practică estivală. După ce un tânăr fără permis a furat un autoturism din curtea unui service auto și l-a boțit, în noaptea de 3 spre 4 august, istoria s-a repetat.

”În jurul orei 01.00, polițiștii rutieri au intervenit pentru soluționarea unui accident de circulație soldat cu pagube materiale, produs pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Roman”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

”Din verificările efectuate la fața locului s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Roman a sustras cheile de la un autoturism aflat în parcarea unei spălătorii și a condus autoturismul fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În timp ce conducea autoturismul tânărul a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton”.

Mașina arată corespunzător impactului cu un stâlp. Noroc că era spălată. ”Șoferul” avea peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și va fi cercetat pentru furt, conducerea unui autovehicul fără permis și conducere sub influenţa alcoolului. (C.M.)

Articolul precedentFOTOGRAFII A luat doi pasageri de ocazie și i-a băgat în copac
Articolul următorRecord la Grumăzeşti: O bătrână a stat două ore într-o fântână, doar cu capul deasupra apei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.