0:00

Noutăți în domeniul angajării și detașării străinilor în România, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLegislația în domeniul angajării și detașării străinilor în țara noastră este într-o continuă dinamică, iar pentru ca angajatorii să fie la punct cu toate noutățile, Camera de Comerț și Industrie Neamț organizează un seminar pe această temă. Manifestarea este programată a avea loc pe 27 martie, cu începere de la ora 14:00, iar cei interesați trebuie să știe că participarea este gratuită, dar trebuie confirmată până pe 23 martie. Dezbaterile vor avea loc atât cu prezență fizică cât și online.

Seminarul va fi susţinut de șeful Biroul pentru Imigrări Neamț, comisar șef de poliție Alina Manuela Rusu și directorul ITM Neamț, Ioan Popescu. Discuțiile vor avea în vedere condițiile în care pot fi prestate activitățile lucrative pe teritoriul național, dar și obligațiile angajatorilor și a angajaților. Temele abordate vizează legislația privind angajarea și detașarea salariaților străini în România – măsuri referitoare la facilitarea angajării străinilor în România, precum și noutăți în legislația de profil la începutul anului 2023.

Conform unui comunicat al CCI Neamț, beneficiile pentru participanți sunt:

  • Dezbateri pe situații ale participanților la seminar;
  • Actualizarea informației și cunoașterea unor puncte de vedere oficiale;
  • Posibilitate sporită de interactivitate în cazul participării în sală;
  • Discuții privind problemele cu care s-au confruntat angajatorii.

Confirmarea participării și detalii suplimentare pot fi obținute de la Andreea Săndulache, Departament Relații Interne și Târguri – telefon 0759.138.901, email [email protected].

(G.S.)

Articolul precedentÎncepe cel mai longeviv concurs „Tinere Condeie” pentru elevi
Articolul următorImportant! Paşii ce trebuie făcuţi pentru recuperarea banilor pe poliţele Euroins
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.