0:00

Noua lege a pensiilor a trecut și de Camera Deputaților, cameră decizională și va ajunge pe masa președintelui Klaus Iohannis, pentru promulgare.

Legea a fost analizată în procedură de urgență. Principala veste bună este că pensiile vor crește de la 1 ianuarie 2024 cu 13,8%. În luna septembrie 2024 se va realiza recalcularea pensiilor, cu promisiunea premierului Marcel Ciolacu că nu vor fi pensii scăzute în urma acestei măsuri. De asemenea, vârsta de pensionare va crește la 65 de ani și pentru femei, începând de la 1 ianuarie 2025.

Mai multe despre impactul noii legi a pensiilor puteți vedea în imaginile de mai jos.

Z.C.

Articolul precedentÎncep achiziţiile pentru dotarea şcolilor din Piatra-Neamţ
Articolul următorMinistrul Rafila spune că anumite nemulţumiri ale sindicaliştilor DSP sunt justificate
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Bai voi sunteți nebuni la cap, cum să ieși la 65 de ani la pensie, da, daca mai traea Ceaușescu, el se interesa de sănătatea oamenilor, te interna în spital gratuit, medicamente gratuite, te opera gratuit, nu că acuma trebuie sa dai bani la toți medicii, noi românii am rămas fără dantura, suntem bolnavi toți, noi am construit aceasta Țărișoara, că unul că Iliescu, Constantinescu sa vinda fabrici și uzine, și Constantinescu a vindut Insula Sepiilor la Ruși sau Ucrainieni!

Comentariile sunt închise.