0:00

Noi recruți la Poliția Neamț. 18 absolvenți, toți cu medii peste 9, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiInspectoratul Județean de Poliție Neamț se poate lăuda cu noi recruți. Pe 31 octombrie 2022, la sediul IPJ Neamț a avut loc repartizarea pe funcții pentru 18 absolvenți ai școlilor de agenți de poliție, promoția octombrie 2022.
Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente.

Din cei 18 agenți, 13 sunt din Neamț și ceilalți 5 sunt din județul Suceava. Aceștia au absolvit cu medii cuprinse între 9,01 și 9,69, iar colega cu nota cea mai mare a ales ca repartiție Poliția orașului Bicaz, dispozitivul de siguranță publică“, a declarant Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.

Noii polițiști își vor desfășura activitatea atât în mediul urban, cât și în mediul rural. Timp de 6 luni, fiecare dintre ei se va afla sub îndrumarea unui tutore, un polițist cu experiență care îi va ghida și sprijini în primele activități din debutul carierei lor.

Conducerea Inspectoratului le urează tinerilor mult succes în activitate și îi asigură de tot sprijinul în ceea ce privește îndeplinirea atribuțiilor!“.

G.S.

Articolul precedentPeste 8.000 de permise auto ale nemţenilor expiră în următoarele patru luni
Articolul următorSortiment de spanac retras din magazinele Profi; morcovi retraşi de la Metro
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.