Un sortiment de spanac a fost retras din magazinele Profi, din cauza contaminării cu virusul hepatitei A. De asemenea, Metro a retras morcovi baby, care conţin reziduuri din pesticidul Oxamil. În ambele cazuri, clienţii sunt sfătuiţi să nu consume aceste produse şi să le returneze, pentru a primi contravaloarea lor.

Sortiment de spanac retras din magazinele Profi; morcovi retraşi de la Metro, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPotrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Profi a „inițiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la client a
produsului SPANAC PUNGA 500g, furnizor KREPSIS AVANTAJ SRL, lot ROMANIA
845 ca urmare a contaminarii produsului cu virusul hepatitei A”.

Sortiment de spanac retras din magazinele Profi; morcovi retraşi de la Metro, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe asemenea, reprezentanţii Metro anunţă: „am fost notificaţi de către furnizorul VALENCIA TRADING OFFICE SL să iniţiem retragerea de la comercializare şi de la clienţi a articolului Morcovi baby 200G. În cazul în care aţi cumpărat produsele menţionate mai sus, vă rugăm să nu le consumaţi şi să le returnaţi în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până pe 21.11.2022, urmând să primiţi contravaloarea lor”, mai precizează ANSVSA, pe site-ul propriu. (ZCH NEWS; FOTO: ANSVSA)

Articolul precedentNoi recruți la Poliția Neamț. 18 absolvenți, toți cu medii peste 9
Articolul următorȘtire actualizată. Accident la Stânca Pipirig, trafic blocat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.