sursa foto: Economica.net
sursa foto: Economica.net

În perioada 12-13 decembrie, Colegiul Național de Informatică, alături de Junior Achivement România, organizează cea de-a V-a ediție a competiției ”Tinerii de Azi, Antreprenorii de Mâine”. Evenimentul, care beneficiază de sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Neamț, are ca obiectiv ”dezvoltarea competențelor profesionale ale elevilor, responsabilizarea acestora în proiectarea traseului profesional și încurajarea culturii antreprenoriale”.

Potrivit programului competițional, luni, 12 decembrie, între orele 11-14, va avea loc ”Târgul tinerilor întreprinzători”, o expoziție de produse ce se va desfășura în holul Colegiului Național de Informatică Piatra-Neamt. Cea de-a doua zi, marți, 13 decembrie, este și cea în care nu mai puțin de 6 echipe ale elevilor își vor prezenta, în intervalul orar 11-13, planurile de afaceri. Atât prezentarea ideilor de business, cât și premierea celor mai inspirați tineri întreprinzători din ediția actuală a întrecerii vor avea loc în sala de conferințe a Camerei de Comerț și Industrie Neamț.

Totodată, instituția amintită i-a îndemnat pe cei care susțin ideea de antreprenoriat să li se alăture tinerilor care fac acum primii pași într-ale afacerilor. În acest sens, Camera de Comerț și-a propus să ofere 3 premii și 3 mențiuni celor șase echipe participante, în valoare totală de aproximativ 1.000 de lei.

 

Articolul precedentDacă-l ştiţi, sunaţi la Poliţie! A fost găsit mort într-o cutie în Germania!
Articolul următorCel mai tânăr jandarm nemţean a depus jurământul militar
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.