0:00

Un bărbat cu identitate necunoscută a fost descoperit decedat, pe 5 iulie 2016, în apropiere de Dessau (Germania). Cadavrul a fost descoperit într-o cutie metalică, pe râul Elba. Autorităţile germane nu au putut identifica victima, dar bănuiesc că este vorba de o persoană care provine din ţări din sud-estul Europei, inclusiv România. Ca urmare, autorităţile germane fac apel public, prin intermediul Poliţiei Române, în speranţa identificării victimei sau obţinerii unor informaţii vitale în cadrul anchetei pe care o derulează.

Dacă-l ştiţi, sunaţi la Poliţie! A fost găsit mort într-o cutie în Germania!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSemnalmente: bărbat, vârsta între 45 și 60 de ani, corp atletic, greutate de circa 75 de kilograme şi înălțime de circa 1,80 metri. Pe antebrațul stâng avea un tatuaj cu inscripția „Michaela”, iar pe degetul inelar stâng purta un inel gravat pe interior cu inscripția „Michaela”.

„Cadavrul a fost descoperit într-o cutie metalică, veche, parțial ruginită. Din anchetă a rezultat că acest tip de cutie a fost produs la scară largă până în 1991. Pe partea din față a acesteia a fost descoperită inscripția «Albert Glück» scrisă cu cerneală neagră. Două etichete au fost descoperite lipite în interior, una cu inscripția «Original BETRA Qualität» și alta cu inscripția «Mainzelmännchen» (personaje animate) pe care era scris «ZDF» (Televiziunea Publică Germană)”, precizează IGPR.

Dacă-l ştiţi, sunaţi la Poliţie! A fost găsit mort într-o cutie în Germania!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAncheta a relevat faptul că respectiva cutie metalică a fost aruncată în râul Elba de pe un pod al Autostrăzii A9, situat între intersecția A9 „Coswing” și intersecția 10 „Vockerode”.

Reconstrucția facială, efectuată de autoritățile judiciare germane, prezintă înfățișarea aproximativă a persoanei descoperite:

Dacă-l ştiţi, sunaţi la Poliţie! A fost găsit mort într-o cutie în Germania!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Analiza biochimică a urmelor prelevate a relevat faptul că bărbatul a locuit în Germania cel puțin în ultimii 10 ani, cu celule stem care îi dau originea în sud-estul Europei. Din anchetă au rezultat indicii că persoana cu identitate necunoscută ar fi locuit, până să ajungă la vârsta de 35 de ani, într-o țară din sud-estul Europei. De exemplu: Iugoslavia, România, Bulgaria sau alte țări vecine, până la momentul mutării în Germania. De asemenea, se pare că ar fi locuit mai degrabă într-o zonă fără ieșire la mare decât într-una de litoral”, se mai menţionează în informarea IGPR.

Întrebările anchetatorilor germani:

  • Cine poate identifica persoana necunoscută?
  • Cine a văzut-o înainte de 5 iulie 2016?
  • Unde a fost văzută înainte de 5 iulie 2016?
  • Cine poate da detalii în legătură cu bunurile găsite (cutia metalică, inelul)?
  • Cine poate da detalii cu privire la tatuaj sau la numele din tatuaj?
  • Cine a observat ceva util anchetei în zona podului de pe Autostrada A9, înainte de 5 iulie 2016?

Oricine consideră că deține informații care pot ajuta ancheta este rugat să contacteze cea mai apropiată unitate a Poliției Române. De asemenea, poate contacta autoritățile germane: Telefon: +49-340-6000-291, email: [email protected]. (ZCH NEWS; FOTO: IGPR)

Articolul precedentACTUALIZARE Accident la Boteşti – Concluziile Poliţiei Rutiere!
Articolul următorNeamț: ”Tinerii de Azi, Antreprenorii de Mâine” – ediția a V-a
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.