accident-tir-noapteaACTUALIZARE 2: Polițiștii au stabilit că tânărul de 27 de ani din Suceava era la volanul autoturismului. Verificările în baza de date au conturat și potențialul motiv al pierderii controlului asupra direcției mașinii: tânărul nu avea permis de conducere. Iar lipsei de experiență i s-a adăugat, cel mai probabil, viteza destul de mare, având în vedere forța impactului. Șoferul TIR-ului, un bărbat de 35 de ani din Suceava, a suferit, totuși, un traumatism de braţ, dar a refuzat transportul la spital, susținând că nu-l doare atât de rău. Și așa, încă două vieți s-au stins pe renumita șosea a morții, de astă dată din cauza teribilismului și a convingerii că școala de șoferi e facultativă, dacă ai destulă „îndemânare”. (C.M.)

******

ACTUALIZARE 1: În autoturism se aflau un tânăr de 27 de ani din Suceava şi un bărbat de 35 de ani din Roman. Poliţiştii n-au stabilit, încă, cine era la volan. Cert este că maşina se îndrepta spre Hanul Ancuţei, iar şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei, moment în care autoturismul a intrat pe contrasens şi s-a izbit, violent şi frontal, în TIR. Şoferul autotrenului a fost testat, a rezultat că nu băuse, şi a refuzat orice investigaţie medicală. Era afectat de accident, deşi el n-a avut nicio vină şi nici nu ar fi putut face vreo manevră ca să evite impactul. După ce medicul de pe ambulanţă a constatat că bărbatul încarcerat e mort, pompierii au acţionat doar pentru evitarea unui incendiu, decuplând bateria autoturismului zdrobit. În cauză se va deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar investigaţiile vor continua pentru a se stabili cine era la volan şi, dacă este posibil, motivul pentru care a pierdut controlul direcţiei. (C.M.)

*********

ȘTIRE INIŢIALĂ: Un accident grav, după cum au anunţat martorii care au sunat la 112, s-a produs, în această seară (7 decembrie), pe E 85, în comuna Boteşti. Un autoturism şi un TIR s-au ciocnit, iar două persoane au decedat. Una a fost aruncată din maşină, iar cealaltă a rămas încarcerată. La locul accidentului au plecat echipajul de descarcerare de la Roman, o ambulanţă şi poliţişti. Vom reveni cu detalii. (C.M.)

Articolul precedentTânăr răpit din propria-i casă, ţinut „prizonier” 6 zile
Articolul următorDacă-l ştiţi, sunaţi la Poliţie! A fost găsit mort într-o cutie în Germania!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.