0:00

Piața muncii din domeniul privat vine cu 757 locuri de muncă la firmele din județul Neamț. Începând de astăzi, 10 aprilie, nemțenii care vor să se angajeze sau sunt specialiști în diverse domenii au de unde alege, cel puțin angajatorul, dacă nu și salariul.

Cele mai multe joburi (321) sunt în zona Piatra-Neamț, unde cei mai căutați sunt mecanicii, tâmplarii, electricienii. Moldocor, Comes, Prod Alcar Impex sunt printre cei mai mari angajatori din această perioadă. Pentru necalificați sunt disponibile 70 de posturi la firme din domeniul silviculturii, construcții, prelucrări mecanice, producției de mobilă.

În zona Roman sunt 255 de posturi, confecțiile textile rămânând domeniul cu cea mai bogată ofertă – 61 pentru persoanele calificate și 52 pentru necalificate, majoritatea la TRW Airbag Systems. Horeca este alt domeniu care angajează personal, la care se adaugă firmele de instalații și de construcții. Și compania Apa Serv caută mecanici, electricieni și instalatori pentru zona Roman și Piatra-Neamț. De ingineri este nevoie în domeniile construcții, electrotehnică, proiectare și textil.

Neamț. Sute de joburi în Săptămâna Patimilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn zona Târgu Neamț există vacante 181 de posturi există în zona Târgu Neamț, în domenii ca brutării, confecții textile, mecanică, horeca. Cei mai mari angajatori pentru calificați și necalificați sunt Azaria Sarbet, AG San Invest, Sofiaman Impex. Se caută și câțiva ingineri în agronomie, construcții, textil, mecanic.

Toate informațiile privind angajatorii și locurile disponibile pot fi aflate de la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Neamț, la telefon 0233.237780.

C.I.

Articolul precedentȘtire actualizată. Săptămâna Patimilor la Prefectură: grevă cu prezență fizică, în căutarea demnității
Articolul următorFOTO. Aur și bronz pentru liceenii nemțeni la Olimpiada Națională de Informatică