Emoțiile candidatei, la șefia Inspectoratului Școlar, prof. Liliana Georgescu, intră în prelungiri. Aceasta se teme că se va prezenta la testări degeaba și dorește un răspuns în scris. Pe de altă parte, reprezentanții inspectoratului spun că și-au făcut treaba și că un răspuns la incertitudinile profesoarei nu poate veni decât de la minister.

Gabriela-Banu-ISJ
Gabriela BANU

„Am primit memoriu la inspectorat și l-am transmis, mai departe, la Ministerul Educației. Din punctul nostru de vedere, dosarul a fost înscris. Mai departe, noi nu am făcut altceva decât să-l înregistrăm și să-l trimitem la minister. Cei de acolo ne-au spus verbal că atât timp cât dosarul nu a fost trimis înapoi înseamnă că el este înregistrat. Răspunsul pe care îl cere doamna Liliana Georgescu nu îl poate da decât comisia de concurs. Îi vom formula și un răspuns în scris cu ceea ce v-am spus deja”, a precizat prof. Gabriela Banu, inspector școlar general adjunct al IȘJ Neamț.

Cea mai aprigă bătălie a momentului, pentru șefia Inspectoratului Școlar Neamț, a început cu suspiciuni din partea unuia dintre  competitori. Liliana Georgescu, profesor la Colegiul Național ”Petru Rareș”, a avut surpriza să constate că printre actele pe care trebuia să le conțină dosarul pe care l-a depus în vederea susținerii concursului pentru funcția de general, are o hibă.  Care este hiba aflaţi aici: http://mesagerulneamt.ro/2015/02/scandal-la-inspectoratul-scolar-va-fi-respins-dosarul-lilianei-georgescu/

Articolul precedentSUCEAVA: Dosare penale pentru furt
Articolul următorIAŞI: 7.000 pachete cu țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.