Neamț. Razie în trafic: amenzi de 110.000 lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii rutieri au fost în trafic pe tot parcursul săptămânii trecute, iar pentru neregulile găsite au dat amenzi consistente. Acțiunea a avut loc în perioada 5 – 11 decembrie, timp în care au fost efectuate peste 1.800 de testări pentru consumul de băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate peste 600 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 110.000 de lei, dintre care 25 au fost aplicate conducătorilor auto care conduceau sub influența alcoolului, fiind constatate 13 infracțiuni în flagrant“, anunță IPJ Neamț.

Au fost reținute 20 de permise de conducere, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind retrase 57 de certificate de înmatriculare, pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale.

Activitățile au urmărit conștientizarea tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier asupra riscurilor la care se expun dacă nu respectă normele rutiere.

(G. S)

Articolul precedentTânăr prins beat la volan și fără permis
Articolul următorDeputat PNL Mara Calista: Vocea femeilor trebuie să se facă resimțită la toate nivelurile
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.