pmp170 de delegați, împuterniciți cu reprezentare din partea celor 72 de organizații pe secțiile de votare din Piatra Neamț, se întâlnesc joi, 12 februarie, la Central Plaza, ca să-și aleagă staff-ul de conducere. Poziția de președinte al PMP Piatra Neamț este dorită și are toate șansele să fie câștigată de Cristian Popa, ”un tânăr de perspectivă”, cum îl descriu colegii, ”care n-a mai făcut politică până acum, dar vrea să se implice”. În Biroul municipal vor mai fi desemnați vicepreședinți – ”toți oameni noi, toți tineri, care vor să schimbe clasa politică actuală” -, secretarul general (candidat este Ioan Damian), secretar adjunct și secretar executiv. Aceștia vor fi aleși prin vot. Cu titlu obligatoriu, intră în biroul de conducere municipală președintele organizației de femei a PMP Piatra Neamț, Maria Verdeș, și șeful organizației de tineret, Ionuț Bîrliba.

Au fost invitați să participe colegii de dreapta, de la PNȚCD, PNL, plus primarul Dragoș Chitic și consilierii locali independenți de la Piatra; rămâne de văzut câți vor da curs ofertei.

Peste două săptămâni, pe 28 februarie, PMP își va desemna biroul de conducere și la organizația județeană, în prezent condusă de Laurențiu Dulamă. (D. OSTAHIE)

Articolul precedentNEAMŢ: Spitalul Bicaz, mai mulţi pacienţi decât paturi!
Articolul următorNEAMŢ: Îngrijorător! Nemţeni care nu ţin la viaţă!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.