0:00

Neamț. Lovitură pe piața drogurilor: 10 suspecți au fost arestați preventiv, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNu mai puțin de 10 persoane au fost private de libertate în următoarele 30 de zile pentru acuze de efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive sau trafic de droguri de mare risc. Măsura aplicată de magistrații Tribunalului Neamț este în cauza în care procurorii DIICOT au efectuat 15 percheziții în  județul Neamț pe 21 iunie  (amănunte aici).

Cei 10 suspecți care au ajuns în fața judecătorilor de drepturi și libertăți au încercat să obțină clemență, solicitând aplicarea unei măsuri preventive mai blânde, sub forma controlului judiciar sau a arestului la domiciliu. Decizia Tribunalului Neamț nu este definitivă și cel mai probabil va fi atacată la Curtea de Apel Bacău.

Procurorii DIICOT au anunțat descinderi masive în județ și pe 21 au avut loc 15 percheziții domiciliare la traficanții de droguri și substanțe cu efecte psihoactive. Faptele ar fi avut loc timp de mai multe luni, din septembrie anul trecut, timp în care acuzații au vândut doritorilor din reședința de județ și comunele limitrofe stupefiante și etnobotanice.

(G.S.)

Articolul precedentPiatra Fest 2023 – Gala Generațiilor
Articolul următorAverea lui Arsene, din nou la verificat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.