Comisia de cercetare a averilor, din cadrul Curții de Apel Bacău, ce pare că i-ar fi dat dreptate fostului președinte al Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, acuzat că nu poate justifica o parte din bani, va reanaliza cazul. Așa au dispus magistrații din județul vecin, în urma sesizării depuse de Agenția Națională de Integritate.

Averea lui Arsene, din nou la verificat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAverea lui Arsene, din nou la verificat, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Admite acţiunea. Anulează Ordonanţa de clasare nr. 2/2022 emisă de Comisia de cercetare a averilor de pe lângă Curtea de Apel Bacău. Trimite cauza la Comisia de Cercetare a averilor de pe lângă Curtea de Apel Bacău în vederea reluării cercetării. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Calea de atac se depune la Curtea de apel Bacău. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei, azi 23.06.2023“, a decis Curtea de Apel Bacău.

Reamintim că la jumătatea luni mai a anului trecut ANI a comunicat că Arsene nu ar putea justifica peste 43.500 de euro, adică 196.100 lei (amănunte aici). A urmat verificarea de către comisia de la Bacău, dar inspectorii de integritate nu au fost mulțumiți de concluzii și s-au adresat instanței. (G.S.)

Articolul precedentNeamț. Lovitură pe piața drogurilor: 10 suspecți au fost arestați preventiv
Articolul următorDe ce să îți deschizi un cont pe platforma Betfair?
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.