0:00

Neamț. Incendiu de la un scurtcircuit electric, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO familie din localitatea Luminiș, comuna Piatra Șoimului, a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu care a afectat casa de locuit. S-a întâmplat în zorii zilei joi, 12 aprilie, apelul pentru ajutor, prin numărul unic de urgență 112, fiind înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în jurul orei 04:57.

Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț și Punctul de lucru Roznov, forțele profesioniste fiind sprijinite de voluntarii de la SVSU Roznov. La sosirea salvatorilor incendiul se manifesta la acoperișul locuinței cu parter și etaj, cu posibilitatea propagării la întreaga construcție și la anexele gospodărești.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 200 mp, tâmplăria din pvc, și s-a deteriorat plafonul unei camere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric. Incendiu devastator de la un scurtcircuit”, anunță ISU Neamț.

FOTO: ISU Neamț

(G. S.)

Articolul precedentPacienții bolnavi de cancer care nu au asigurare vor beneficia de servicii medicale gratuite
Articolul următorAtenție șoferi! Drumul de la Colibele Haiducilor la Gospodine închis trei zile!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.