0:00

Atenție șoferi! Drumul de la Colibele Haiducilor la Gospodine închis trei zile!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLucrările de amenajare a drumului de acces pe muntele Cozla se apropie de final. Urmează turnarea stratului final de asfalt, de aceea tronsonul Colibele Haiducilor – Platoul Gospodinelor (barieră) va fi închis circulației auto astăzi, 12 aprilie, între orele 08.00 și 16.00, dar și luni și marți,15 și 16 aprilie, între orele 08.00 și 18.00.

„Pe parcursul celor trei zile, lucrările de asfaltare se vor executa între punctul Belvedere (observator) și Platoul Gospodinelor. În zonă s-au executat în ultimele luni și celelalte operațiuni din cadrul proiectului de investiții intitulat „Lucrări antieroziune drumuri și colectare torenți ce afectează siguranța circulației în Parcul Cozla”.

În planul pe acest an este prevăzută și executarea ultimului tronson de lucrări la terasament și rigole din drumul de acces pe muntele Cozla (sectorul cuprins între Colibele Haiducilor și punct Belvedere), o investiție din bugetul local în valoare de 2.618.000 lei”, precizează Serviciul Comunicare al Primăriei Piatra-Neamț.

Angela Croitoru

Articolul precedentNeamț. Incendiu de la un scurtcircuit electric
Articolul următorDirecția Silvică Neamț anunță organizarea unei licitații electronice de vânzare de lemn fasonat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.