0:00

NEAMŢ: FC Ceahlăul riscă depunctarea, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCel mai târziu săptămâna viitoare, FC Ceahlăul trebuie să achite restanţele financiare ale fostului căpitan Andrei Marc, declarat joi (26 februarie) liber de contract, de Camera Naţională a Soluţionării Litigiilor. Acestea sunt în sumă totală de 14.000 de euro. În caz contrar, Ceahlăul riscă depunctarea conform regulamenteleor în vigoare, ce spun că sumele restante trebuie achitate în termen de cinci zile. Asta înseamnă că joi, 5 martie, conducerea administrativă trebuie să-i plătească restanţele jucătorului.

„Primele din sezonul trecut şi trei salarii restante pe acest an”, după cum a mărturisit Andrei Marc. Cea mai drastică depunctare a suferit-o în acest campionat CFR Cluj, care, din cauza datoriilor neplătite către jucători, a fost depunctată cu 20 de puncte, ajungând de pe locul 2, pe ultimul loc în Liga I. Acestor datorii li se pot adăuga foarte uşor şi cele ale lui Vlad Achim, aflat şi el în litigiu cu gruparea pietreană tot pentru neplata datoriilor.

Altfel, în absenţa celor doi căpitani tradiţionali din tur, mijlocaşul Cătălin Ştefănescu a fost desemnat căpitanul Ceahlăului în acest retur.

„Îmi plac mult jucătorii care se descurcă pe spaţii mici, iar Ştef este un jucător inteligent care poate face diferenţa”, şi-a motivat antrenorul Ze Maria alegerea făcută. (M. STOIAN)

Articolul precedentNEAMŢ / BACĂU: Ce locuri de muncă îşi doresc tinerii?
Articolul următorIAŞI: CSMS – Gaz Metan 1 – 0. Marcator: Golubovic
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.