csms gaz metan 2015CSMS Iaşi câştigă cel de-al doilea meci consecutiv din returul acestui sezon. Elevii lui Nicolo Napoli au impresionat sâmbătă seară (28 februarie) contra lui Gaz Metan, într-o partidă pe care au controlat-o în mare parte şi pe care au câştigat-o cu 1-0, relatează www.prosport.ro. Autorul singurului gol al partidei a fost Bojan Golubovic, fost atacant al Ceahlăului, iar moldovenii se înscriu cu şanse reale în dura luptă pentru evitarea retrogradării.

Ieşenii au dominat startul partidei, ratând prima ocazie prin Golubovici (10). Mihalache a reluat cu capul peste poartă (28), apoi Onduku l-a pus din nou la încercare pe Pleşca, dar goalkeeper-ul celor de la Mediaş a respins balonul.

Echipa lui Napoli a deschis scorul în minutul 35, când Bole l-a servit excelent pe Golubovici, care a înscris cu o lovitură de cap.

Medieşenii au început în forţă partea secundă, ratând prin Curtean (55) şi Dan Roman (60). Lovitura de cap a lui Bekoe (66) şi şutul lui Tahar (70) l-au evidenţiat pe Grahovac, care a reuşit să menţină poarta neatinsă. CSMS Iaşi s-a impus cu 1-0, iar Napoli ajunge la patru victorii, două remize şi trei înfrângeri pe banca moldovenilor, contabiliezează www.gsp.ro.

FOTO: www.prosport.ro