Neamț. Dealer de droguri deferit justiției: la percheziții au fost găsite arme, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProcurorii DIICOT au finalizat urmărirea penală și au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat acuzat de trafic de droguri de mare risc și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Procesul este pe rolul Tribunalului Neamț, în procedură de cameră preliminară, iar judecătorii au menținut arestul preventiv pentru acuzat.

Totul a început pe 12 aprilie, când bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce avea asupra sa aproximativ 200 de grame de droguri de mare risc, amfetamină și 3-CMC, substanțe interzise ce urmau a fi comercializate. În urma percheziției domiciliare anchetatorii au mai găsit două pistoale și o pușcă cu lunetă tip carabină, supuse autorizării dar și bani, 3.250 de lei, 155 de euro și 50 de lire sterline, peste 70 de grame de substanță sub formă de cristale, ce conțineau 3-CMC, un cântar electronic și alte obiecte folosite la porționarea, ambalarea și administrarea drogurilor.

Neamț. Dealer de droguri deferit justiției: la percheziții au fost găsite arme, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În cauză s-a reținut faptul că, începând cu luna ianuarie 2023, inculpatul a introdus pe teritoriul României droguri de mare risc în scopul comercializării consumatorilor de pe raza județelor Neamț, Bacău și Iași“, conform DIICOT. Pe 12 aprilie bărbatul a fost arestat preventiv, măsura privativă de libertate fiind prelungită succesiv.

FOTO: DIICOT

(G.S.)

Articolul precedentVacanțele Muzicale la Piatra Neamț. Ziua a treia dedicată tinerilor artiști
Articolul următorNoi avertizări meteo în regiunea Nord Est – continuă ploile
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.