0:00

NEAMŢ: Concursuri pe bandă rulantă la IȘJ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVineri, 22 mai, au continuat concursurile pentru ocuparea posturilor de inspector școlari. Astfel, în cea de-a treia zi de examinări a veni rândul profesorilor Cristinel Secară și Ioana Tudoran Moga.

Secară s-a înscris pentru posturile (ambele cu jumătate de normă) de inspector școlar pentru Fizică și cel de inspector școlar pentru Managementul resurselor umane.

Moga a optat pentru posturile (tot cu câte jumătate de normă) de inspector de Chimie și inspector pentru Management-Instituționale.

Potrivit inspectorului școlar general al IȘJ Neamț, prof. Viorel Stan, cei doi candidați au obținut note mari la probele de examen, ambii fiind admiși pentru posturile disputate. Până în acest moment, au trecut prin concurs doar 6 candidați dintre cei 22 înscriși pentru obținerea unui post la IȘJ Neamț.

Potrivit calendarului de concurs, ultima zi de examinări este 5 iunie. Până acum, toți candidații au promovat examenele. (M. TEODOROF)

Articolul precedentNEAMŢ: Bacalaureatul bate la ușă!
Articolul următorSUCEAVA: Contrabandist urmărit 20 de kilometri
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.