0:00

SUCEAVA: Contrabandist urmărit 20 de kilometri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa data de 22.05.2015, în timp ce executa serviciul pe raza comunei Ulma, un echipaj de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, a observat un autoturism care circula dinspre drumul forestier Tinosu către centrul localității, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia cu două autospeciale, conducătorul autoturismului oprind pe partea carosabilă a DJ 209G, pe raza satului Paltin din comuna Brodina.

În momentul în care agenții de poliție s-au apropiat de autoturism, conducătorul auto s-a pus în mișcare, sustrăgându-se de la efectuarea controlului.

În cauză, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 20 de km, reușindu-se oprirea autoturismului, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 20 ani, din municipiul Rădăuți.

Cu ocazia controlului autoturismului, polițiștii au identificat 2.460 pachete de țigarete, de contrabandă, în valoare de aproximativ 24.600 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 1.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul poliției.

Cu ocazia interogării bazei de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul are dreptul de a conduce suspendat din data de 10.05.2015.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ‘contrabandă’ și ‘conducerea unui vehicul fără permis de conducere’, ce va fi soluționat procedural. (Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Suceava)

Articolul precedentNEAMŢ: Concursuri pe bandă rulantă la IȘJ
Articolul următorACTUALIZARE METEO: Avertizarea de vreme rea prelungită până marţi seara!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.