reclama autocenter

În județul Neamț, astăzi, 3 decembrie, au fost raportate teste pozitive la coronavirus pentru 53 de persoane. S-a ajuns la 9.500 de cazuri, în total. Situația pe ultimele două săptămâni arată că rata de infectare în comunitate a scăzut și a ajuns astăzi la 1,68 de cazuri la mie, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Se remarcă faptul că în municipiul Piatra-Neamț, unde se înregistrează cele mai multe cazuri din județ, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică Neamț, rata de transmitere comunitară a scăzut până la 3,81 la mie. În zona roșie mai sunt astăzi 6 localități, iar în alte 16 incidența infectărilor este sub 3 la mie.

3dec rata prefectura

În țară sunt 7.661 de cazuri noi raportate, după prelucrarea a 32.120 de teste. De ieri și până astăzi s-au mai înregistrat 211 decese, între care și un copil din categoria 0-9 ani. Cu excepția a 9 bolnavi, restul aveau și alte boli.

Sunt 13.156 de pacienți internați astăzi, iar 1.252 sunt în ATI.

Mai multe informații oficiale AICI .

C.I.

Articolul precedentVrei mai mult timp liber acasă? Iată 4 treburi casnice pe care este recomandat să nu le mai faci!
Articolul următorAutostrada Unirii a fost, este și va fi o prioritate a PNL! Au început etapele pregătitoare ale tronsonului Târgu Neamț – Iași – Ungheni!