reclama autocenter

Administrația publică locală lucrează în aceste zile la creionarea bugetului pentru anul în curs. O schiță deja s-a realizat urmând să mai fie primite doar sumele de la Consiliul Județean și Direcția de Finanțe. Un lucru este însă clar, spune primarul Laurențiu Leoreanu, în bugetul pe anul 2014 va fi prinsă suma necesară decontării navetei cadrelor didactice.

“Lucrăm pe buget de o săptămână, iar în aceste zile va avea loc a doua ședință cu șefii de servicii. Bugetul va fi gata funcție și de momentul ședinței Consiliului Județean, când vom ști pe ce să ne bazăm. Am prins banii de navetă pentru cadrele didactice și le vom asigura această facilitate. În fiecare an am încercat, iar anul acesta cred că vom reuși să acoperim costurile în totalitate”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Edilul spune că se va întâlni și cu consilierii județeni din Roman pentru a le cere să sprijine municipiul. În caz contrar, nu va face cum a promis primarul din Alexandru cel Bun, dar primarul Leoreanu spune că va găsi ac de cojocul celor care nu vor ajuta orașul. Am purtat până acum discuții cu președintele CJ. Am o speranță mare, dar am și o teamă ca aceasta să nu moară. Sumele primite de la Guvern sunt mai mici decât anul trecut, iar noi sperăm să obținem măcar cât în 2013. Consilierii județeni nu au cum să nu ne sprijine, altfel voi ieși în presă și voi anunța acest lucru. Nu fac ca primarul Ioan Rotaru care a spus că le va pune pozele consilierilor care nu au sprijinit comuna și va scrie loc de scuipat. Dar, sunt sigur că vom fi sprijiniți”, a precizat primarul. (C.M.)

Articolul precedentProbleme pe Linia Verde
Articolul următorCostel Ilie, antrenor pentru cinci etape