reclama autocenter

Am vorghit noi mai de demult despre un june de la Piatra care o fost aburcat la sare, după ce s-o ocupat o vreme bună de veșminte dă modă cu ștaif. O vorbuliță strecurată dișcret pe supt uși zice, că pe vremea când firma lui mnealui era sub nivelul mării den motive de datorii, un nene mare șăf din zonă l-o împins de la spate să vânză oarece acareturi la un firmoi, tot de la noi, și cu bănetu încasat și-o mai plătit din oareceuri. Asta n-ar fi nemica, dacă niște procorori cu aplecare spre moșmande gheboase nu s-ar fi băgat pă fir să vază cum s-o făcut tranzacția, că prea semăna cu o seamă de cazuri în care s-o lăsat cu suptsemnatu. Acuma, fie vorba între noi, ce-o fost poate să mai fie, dar ne-am tras de neuroni și am zis că precis nenea ăsta o să miște den urechi și ori procurorii pleacă la băi, ori noul cod penal prescrie o serie de fapte. Videm.

La noi la Piatra, peste drum de magazinu creștinului de care am scris mai sus, de se cheamă Dinasty cu i grec, este o benzinărie a unor domni, mari amatori dă pește și pescuit, care nu să simte prea bine la cifre. Așa că oamenii și-o dat seama de situație, o pus lăcata pe ușă și o pornit la vânătoare dă leușteni. Din ce știm noi, vreo doi șăfi de la oarece partide, știind locu și potențialul lui s-o erectat brusc și-o găsit un potențial investitor cu dare de mână și nepresat de necesitățuri, care să-i mulțumească și pe pescari, dar și pe șăfii care l-o adus, că și la politică e foame de bani. Acuma, din ce am observat se pare că dacă vrei să faci oarece, ori pleci în altă parte, ori e bine să ai conoștinți la partide și cotizezi.

Acuma, dacă după călindare trecem la primăvară, ne-am propus să aruncăm șubele și cizmele la naftalină, dar cumătru zice să le mai ținem, că dacă se șchimbă governu și rușii se bășică pe noi, o să trebuiască să le folosim că nu te pui cu vremea. Da întăi a treia nu e numai motiv de îngrijorare de unde o să vină iarna ori ce-o mai rămas din ea, ci și un motiv dă veselie, că azi doamnele trebe răsfățate, duse la o prăjitură, împodobite cu oarece odoare, plimbate cu mășina și urate să le fie viața ca o primăvară den povești, nu ca asta de afară. Așa că ne aliniem regulamentar și aducem doamnelor toate complimenturile văzute și auzite, plus pupături de mâini și epiderme vizibile. Totodată le urăm și domnilor răbdare, potențial și să nu se uite la meci. Primăvară frumoasă doamnelor!

 

Articolul precedentParanoia şi lipsă de discernământ la PP-DD
Articolul următorLia Koszeghi a ratat mutarea la Timişoara