reclama autocenter

Cunoscutul notar public Lia Koszeghi nu a reuşit să promoveze concursul pentru mutarea sediului biroului său în Timişoara, aşa cum a intenţionat. La concursul organizat în scopul mutării, un examen serios de 3 ore, cu 5 seturi a câte 5 subiecte de practică notarială, d-na Koszeghi nu a obţinut nota minimă de promovare 8, iar după contestaţie a rămas tot la 7,15 cât a luat iniţial. Prin urmare a ratat şansa se a se muta la Timişoara până la organizarea unui alt concurs.

Intenţia Liei Koszeghi se prea poate să aibă legătură cu cele patru procese de divorţ aflate pe rolul Judecătoriei Piatra Neamţ. Prima acţiune a fost formulată de Iosif Koszeghi pe 26.06.2012, având ca obiect “divorţul cu minori”. Dosarul, înregistrat cu numărul 4620/279/2012 a fost închis, însă, trei luni mai târziu, adică exact pe 26.09.2012, când instanţa a constatat “împăcarea părţilor”. Iosif Koszeghi nu pare să fi constatat vreo împăcare pentru că pe 29.08. 2012 a introdus o altă acţiune, cu acelaşi obiect (dosar 6546/279/2012), dar pe 20 noiembrie 2012 a renunţat la judecată.

În 2013, Lia Koszeghi a făcut şi ea acţiune de divorţ, înregistrată sub numărul 2298/279/ 2013, pe 12 martie. O lună mai târziu, judecata a fost anulată. Dr. Koszeghi nu s-a lăsat şi pe 29 august 2013 a început un alt proces (dosar 6938/279/2013), de astă dată sub “titulatura” de divorţ fără minori (e posibil ca fiica soţilor Koszeghi să fi împlinit 18 ani între timp). Dosarul a ajuns la al patrulea termen, după câteva amânări pentru administrarea probelor, iar pe 31 martie 2014 va avea loc următoarea şedinţă de judecată. Dacă părţile nu se “împacă” între timp, desigur. (C. MIRCEA)

Articolul precedentNa, că vine primăvara …
Articolul următorCa la piață: Afaceri murdare cu DSP și DSVSA

3 COMENTARII

  1. Va declar,cu sinceritate, ca nu inteleg motivatia articolului dv.si nici modalitatea ironico-incisiva in care ati inteles sa transmiteti mesajul. Sper ca am avut intotdeauna un comportament corect si nu am dat nimanui prilej sa se simta deranjat, in vreun fel, de actiunile mele. Corect ar fi fost, daca tot a prezentat “divorturile” mele, jurnalista C. Mircea sa fi facut vorbire si de adevarata motivatie a acestora, pe care sigur o stie din “surse’, sau din relatia pe care o are cu sotul meu. Relatie ce vizeaza “transmiterea de date din spital”, desigur.

  2. Urit,f.urit sa intrati cu bocancii in viata privata. Daca va respectati ati putea relata cxu totul altceva ce ne poate ajuta in cunoastere.

  3. De ce nu-mi acceptati comentariul, daca tot v-ati permis sa scrieti despre mine, desi nu sunt persoana publica si nu agreez publicitatea,motiv pentru care am cautat sa traiesc cat mai discret.

Comments are closed.