pietricica turism

Municipiul Piatra Neamț este prezent la Târgul de Turism al României de la Romexpo, cel mai mare eveniment național din industria turismului. Târgul se desfășoara în perioada 13-16 martie, fiind locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România cât și din străinatate.

ttr 2014 04

La această ediție a târgului, Piatra Neamț se prezintă cu oferta de vară, respectiv pachetele turistice ale Perla Invest care includ Ștrandul Tineretului, Telegondola, baza hipică, traseele montane de drumeție și sport și evenimentele care au devenit de tradiție și care atrag turiști din toată țara: Tare ca Piatra, Cozla Music Fest, Piatra Neamț Tuning Fest, Hard Enduro Piatra Neamț, concursul de offroad Cupa Dacii Liberi.

Încă din prima zi standul municipiului a avut foarte mulți vizitatori și tour operatori interesați de includerea orașului în pachetele lor turistice, remarcând faptul că zona Piatra Neamț este o destinație atractivă pentru turiști. La fel ca la fiecare ediție, standul municipiului Piatra Neamț a avut un invitat special, pe cunoscutul om de radio și televiziune Daniel Buzdugan, un iubitor al acestor meleaguri ce a recomandat de fiecare dată când a avut ocazia orașul nostru ca fiind unul dintre cele mai frumoase și curate din țară.

ttr 2014 02

“Sunt încântat că mă aflu alături de voi la această ediţie a târgului de turism, sunt legat de zona Neamţului pentru că am originile acolo. Consider că este cea mai frumoasă zonă turistică a Moldovei, mai mult decât atât, în Neamţ se dă ora exactă în ortodoxie. Mi-am petrecut multe vacanţe în Piatra Neamţ şi în judeţul Neamţ şi intenţionez ca şi vacanţa de Paşte să o petrec tot pe aceste meleaguri. Atât eu, cât şi grupul de prieteni cu care îmi petrec vacanţele, considerăm că Piatra Neamţ este unul dintre cele mai frumoase şi curate oraşe din România şi de fiecare dată când ajungem acolo ne frapează asemănarea cu oraşele din Elveţia. Felicitări pentru ce aţi făcut şi vă urez mult succes în continuare”, a declarat Daniel Buzdugan.