0:00

Încasările societății Locativ Serv Piatra Neamț, cea care se ocupă de administrarea fondului locativ al Primăriei, aproape s-au dublat, după acționarea în instanță a aproape 700 de debitori cu care societatea avea contract. Potrivit conducerii societății această strategie a ajutat Locativ Servul ca, la rândul său, să achite utilitățile către furnizori și să recupereze din debitele pe care le avea către Apa Serv și Brantner.

”Conform strategiei și politicii economice dar și a consecvenței, am reușit să recuperăm o mare parte din debitele pe care chiriașii Locativ Serv le aveau față de societatea noastră. Din cele aproape 700 de dosare pe care noi le-am pregătit, aproximativ 650 au ajuns pe rolul instanței de judecată, după ce respectivele persoane nu au respectat termenii medierii, adică nu au venit să achite din debite, eșalonat. Astfel, începând cu luna noiembrie 2013 încasările s-au dublat, iar noi am reușit să plătim mai departe furnizorii de utilități”, a explicat Gheorghe Căescu, director Locativ Serv Piatra Neamț.

Locativ Serv administrează aproximativ 3.000 de apartamente în municipiul Piatra Neamț. Mare parte dintre locatarii acestor apartamente au fost acționați în instanță pentru că aveau debite pentru neplata chiriilor și întreținerii, mai mari de 1.500 de lei. (I. CĂLIN)

Articolul precedentMunicipiul Piatra Neamț, prezenţă de succes la Târgul de Turism al României
Articolul următorTurismul în Consiliul Local Târgu-Neamț