0:00

Compania județeană Apa Serv Neamț reia programul de lucru în privința lucrărilor de reparații la rețelele de distribuție a apei potabile atât în municipiul Piatra Neamț, cât și în alte localități ale județului. Astfel, potrivit anunțurilor postate pe situl oficial al companiei, luni, 17 martie locuitorii de pe mai multe străzi din cartierul Gara Veche vor fi nevoiți să-și facă stocuri de apă potabilă pentru că furnizarea apei va fi oprită între orele 8 și 18. Furnizarea apei va fi întreruptă și în mai multe comune și localități de pe teritoriul județului Neamț în vederea remedierii unor defecțiuni la conducta de aducțiune Timișești Iași.

Apa Serv anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări de reparaţii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de luni, 17 martie 2014, între orele 8 – 18, în Piatra Neamţ pe străzile: Timiş, Argeş, Someş, Cârloman, Soarelui şi Florilor. În scopul remedierii unei pierderi pe conducta de aducţiune Timişeşti – Iaşi de către Apa Vital se va întrerupe furnizarea apei potabile de luni, 17 martie 2014, ora 4, până miercuri, 19 martie 2014, ora estimată 18, în localităţile Oţeleni, Brăeşti, Lungani, Sârca, Mădârjeşti, Bâra, Butea, Buhonca, Doljeşti, Tămăşeni, Săbăoani, Traian şi Buruieneşti.

“Mulţumim pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile”, se arată în anunțurile postate pe site-ul companiei. (I. CĂLIN)

Articolul precedentLuna plantării arborilor, ediția 2014
Articolul următorMunicipiul Piatra Neamț, prezenţă de succes la Târgul de Turism al României