Actualizare: Bărbatul, în vârstă de 51 de ani (din Cotu Vameș), a fost prins între barieră și instalația de țevi din hala de ajustaj de 16 țoli. El este angajat ca finisor laminator. O echipă de inspectori de muncă a fost trimisă la fabrică pentru cercetări inițiale. „Este un accident de muncă grav, de aceea am trimis o echipă de cercetare. Victima este în spital, a fost dus în stare de inconștiență. Cercetarea accidentului se face împreună cu o comisie a angajatorului”, a declarat Ioan Popescu, șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamț.

În acest moment, bărbatul este intubat și ajutat să respire de aparate. Medicii vor decide dacă rănitul va putea fi transferat la o clinică din Iași. El are un traumatism toracic și o rană la față, după cum a declarat Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman:

****Știre inițială****

Un muncitor de la fabrica de țevi din municipiul Roman a fost adus în comă la spital, în această dimineață, 15 iunie. Bărbatul a fost strivit și a suferit răni grave în zona toracelui. Medicii din CPU Roman se străduiesc să-l salveze. La fabrică au început cercetările pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul de muncă. Vom reveni cu detalii. (C.I.)

Articolul precedentInundații în două comune după ultimele ploi
Articolul următorEvaluare Națională: Genul epic și redactarea unui text narativ la proba de limba și literatura română