reclama autocenter

tt1

Reabilitarea s-a încheiat, reparaţiile continuă

 Vicepreședintele Consiliului Județean Neamț a convocat o comisie întreagă, pentru a pune la punct problemele apărute în interiorul Teatrului Tineretului, după ploile din ultima perioadă. Infiltrațiile de apă au fost sesizate de conducerea TT încă de acum câteva săptămâni, în condițiile în care lucrările de reabilitare a clădirii abia s-au încheiat. În consecință cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Neamț au convocat reprezentanții Primăriei Piatra Neamț, pe cei ai firmei, care a executat lucrările de reabilitare, pe arhitecți și pe directorul Teatrului Tineretului, pentru a găsi soluții în vederea remedierii problemei infiltrațiilor de apă.

”Din referatul prezentat de directorul Teatrului Tineretului am văzut că parte dintre problemele semnale s-au rezolvat deja, în sensul că la camera unde sunt montate tablourile electrice pentru luminile scenei, s-a refăcut hidroizolația și s-a montat un sistem de praguri pentru a limita intrarea apei. În același spațiu, s-au pus și sifoane în pardoseală, pentru a prelua apa în exces. În continuare, am stabilit, de comun accord cu constructorii să se înlocuiască parazăpezile de pe acoperiș și suplimentarea acestora. Jgheaburile de scurgere, tot de la acoperiș vor fi toaletate, astfel încât, atunci când plouă, apa să se poată scurge mai ușor. În ceea ce privește problema infiltrațiilor de la fundație, de comun accord cu arhitectul și proiectantul, care au lucrat la Teatrul Tineretului, am hotărât să se refacă hidroizolația exterioară, pentru a evita infiltrarea apei în fundație. De asemenea, vor fi refăcute frescele din interior, acolo unde acestea au fost deteriorate de apă și se vor revizui ferestrele și ușile de la loje pentru că, de exemplu, geamurile au fost montate pe tâmplăria veche și nu se închid așa cum ar trebui. Bineînțeles, am rediscutat problema sistemului de lumini al scenei, dar și a scaunelor, care au termen să fie montate până pe data de 15 august”, a declarat Dan Manoliu, vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț. (I. CĂLIN)

Articolul precedentTop „five” a celor mai mari medii la admiterea în liceele nemțene
Articolul următorAzerii de la SOCAR au inaugurat stația de la Piatra Neamț

2 COMENTARII

  1. NU STIU de ce sunteti atat de SURPRINSI ! NU e singurul CAZ . SA fim sinceri ,cati ?dintre noi ,dv stra cei de la ziar si ar construi ceva in ziua de AZI la modul si felul cum sunt materialele si muncitorii . MAREA majoritate lucreaza cu zilieri dar cu altfel de contract sa nu fie probleme de unde rezulta BANI putini CALITATE putina , PARIEZ ca daca lasau ei cladirea aceea asa cum era ea ,nu se darma nici atatea belele cum au aparut acum nu erau , bine ca mai era una ,alta acceptabil la cati ani are cladirea DAR acum dupa ce nu sa uscat bine nici praful de piatra de pe ea ,au si aparut necazurile. ASA e cand isi face omul cu mana lui .

  2. ASA BAETI DESTEPTI LUNGESC TREABA PE SPATELE NEMTENILOR CA SI ASA INTERLOPPI NU SE DUC LA TEATRU SI SE ARUNCA BANI IN VANT ,PENTRU CA TREBUE SA MAI TREACA VREO 20 ANI CA ELITA JUDETULUI SA DOREASCA SA SE DUCA LA TEATRU CA ACUM SUNT SUPER OCUPATI CU AFACERILE LA NEGRU SI LE LIPSESTE TIMPUL PENTRU TEATRU, PACAT DE CLADIRE SI DE NEMTENI CINSTITI CARE AR DORI SA ASISTE LA O PIESA DE TEATRU SPERAM CA NU MAI PLOUA CA SA NU MAI FIE INFILTRATII…..

Comments are closed.