reclama autocenter

socar 03

Benzină un pic mai ieftină pentru pietreni

Motorină Euro 5 – 5,69 lei/l, Benzină fără plumb 95 – 5,69 lei/l, Motorină Super Euro 5 – 5,99 lei/l, Benzină fără plumb +98 – 6,29 lei/l. Este oferta stației peco SOCAR, inaugurată, ieri, la Piatra Neamț. Benzinăria este a treia din județul Neamț, după Grințieș și Târgu Neamț, este prima din Piatra Neamț (dar nu și ultima, întrucât anul acesta se mai face una) și deschide drumul spre cea de la Alexandru cel Bun, după cum au promis azerii de la SOCAR.

Deschiderea oficială a stației din Gara Veche a avut loc, ieri după-amiază, în prezența primarului Gheorghe Ștefan și a lui Hamza Karimov, CEO SOCAR România. Are 3.900 mp suprafață și un milion de euro investiți în

3 pompe multi-produs, cu două feţe fiecare, servicii automate de umflat pneuri (colonete aer-apă), magazin multi-produs, Cafe Nar, info-chioșc digital pentru orientare în trafic, tablete pentru clienţii, care vor să navigheze pe internet, plus o zonă de fast-food, unde cap de meniu sunt tradiționalele shaorma și chebab.

”Îi felicit pe cei de la SOCAR pentru inițiativă și pentru locurile de muncă create pentru pietreni”, a declarat primarul Gheorghe Ștefan, după tăierea panglicii inaugurale.

”Inaugurăm prima benzinărie din Piatra Neamț sub brandul SOCAR. Este a 15-a stație de alimentare din zona de nord-est a țării, rețea care va crește numeric pe parcursul anului curent. Deschiderea staţiei de la Piatra Neamţ este rezultatul dinamicii companiei noastre în zona Moldovei şi a implicării SOCAR în economia României prin investiţii masive în economia locală. Vom dezvolta în continuare reţeaua de benzinării din nord-estul ţării, cu puncte de alimentare stabilite la Roman, Focşani, Buzău, Adjud, Bacău. La Piatra Neamţ intenţionăm ca anul acesta să bifăm a doua staţie”, a declarat Hamza Karimov.

Rețeaua SOCAR din nord-estul țării reprezintă o investiție de 22 de milioane de euro și a ajuns la un aparat format din 235 de angajaţi. Planurile de extindere nu se opresc aici, intenția azerilor fiind să umple teritoriul României de stații SOCAR. Potrivit aceluiași Hamza Karimov, compania a cumpărat deja terenurile pentru benzinării, în toată țara, și are un buget de 50 de milioane de euro numai pentru acest an. Sub rezerva că planul de investiţii, numărul benzinăriilor şi ritmul dezvoltării în 2013 depind de ”dinamica pieţei carburanţilor din România, dar şi de întregul proces birocratic de autorizare”, azerii au mulțumit pentru sprijin autorităților locale, cu care s-au declarat ”în dialog”.

SOCAR România este reprezentanța companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită mondial pentru activitatea sa de producţie de petrol şi gaze naturale. Din 2011, a intrat în România, apărând SOCAR Petroleum SA, care s-a implicat în crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional. SOCAR Petroleum SA este o societate comercială pe acțiuni, cu capital mixt româno-azer, parte a grupului internaţional ale cărui majuscule le-a integrat în denumire. Este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa distribuţiei de carburanţi din nord-estul ţării. (D.O.)

socar 01

socar 02

Articolul precedent“Munca în zadar” la TT
Articolul următorSCUMPIREA APEI SUPĂRĂ PE TOATĂ LUMEA

4 COMENTARII

  1. O fi ea renumita MONDIAL ! dar la noi este de fapt ,fostul ROMTRANSPETROL cu sediul in BOTOSANI, mai ieftin nu stiu cum vedeti dv stra ,dar e mai mult ca la PETROM ,nu mai vorbesc de calitate , mergeti si faceti un STUDIU DE PIATA , incepand cu GRINTIESUL, vedeti cati si au chinuit masinile cu benzina pusa de la ei , care de altfel e facuta in ROMANIA ,dar luata de pe la diferite depozite de carburanti ,unde este pretul cel mai mic . UNA peste ALTA ei ,se vor un fel de statii particulare ,ori cum erau inainte particularii caci acum cate statii mai sunt ?din cele particulare . NU mai vorbim de amplasarea statiei ,e pusa peste drum de MOL, ROMPETROL ,barem daca o faceau macar in locul fostei statii PECO de langa JANDARMERIE spre IJP , in zona aceea nu sunt asa multe si una langa alta . BALOANELE de pe statie au un aspect deosebit ALB CU NEGRU ,cum pui la casa cand esti in DOLIU !

  2. Dezimformare publica ,specifica cu care ne-ati obisnuit de altfel,nu e mai ieftin la ei,ci la Petrom,am verificat personal,prin deplasare in trren,nu cu fundul in biroul cu aer conditionat!Hai tetraes!

Comments are closed.