Moțiunea de cenzură a PNL reprezintă, de fapt, oglinda nemulțumirii electoratului față de actuala guvernare. În calitate de parlamentar ales de locuitorii acestei zone, rog parlamentarii actualei Coaliții de guvernare aleși în circumscripțiile din estul țării să dea dovadă responsabilitate, să respecte electoratul și să voteze moțiunea de cenzură.

Actualul premier nu îi mai reprezintă pe locuitorii Moldovei. Deși beneficiază de prezumția de nevinovăție ca orice cetățean român, totuși Victor Ponta nu a dat dovadă de respect față de electorat prin renunțarea la funcția de premier. Cu alte cuvinte, Victor Ponta nu este un simplu cetățean, este un reprezentant de vârf al electoratului, ce trebuie să fie un exemplu de comportament și de decizie politică. După cum putem vedea, nu a fost și nu este cazul! Comportamentul lui Victor Ponta poate fi îndreptat de actuala Coaliție de guvernare și, în special, de PSD care ar trebui, în ceasul al doisprezecelea, să arate că își respectă electoratul și să îi retragă sprijinul politic lui Victor Ponta.

Cer PSD să se gândească, în primul rând, la oameni și mai puțin la interesul său, acela de a rămâne cu orice preț la guvernare. Locuitorii Moldovei nu vor să fie guvernați de jocuri politice, ci de politicieni responsabili care își îndeplinesc promisiunile.

Actuala guvernare nu a investit nici un leu în infrastructura acestei regiunii; a promis autostrăzi, dar a făcut doar desene; a promis că va construi un spital regional, dar nu a făcut-o; a promis că va reabilita infrastructura învățământului, însă nu s-a ținut de cuvânt. Toate aceste sunt și ele motive temeinice pentru ca parlamentarii arcului guvernamental din Moldova să dea un vot de blam actualului Executiv.

Mugur Cozmanciuc, Co-președinte PNL Neamț, Deputat PNL

Articolul precedentRănit grav la cules de porumb
Articolul următorElevii de la Colegiul „Grigore Moisil”, solidari cu refugiații ucrainieni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.