Rănit grav la cules de porumb, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, de 44 de ani, din localitatea Poiana, comuna Negreşti, a suferit un grav accident, sâmbătă seară, 26 septembrie, la ora 22.30, pe câmp, la cules porumb.

Potrivit informaţiilor oferite de către asistenta şefă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ, Mihaela Olaru, se pare că bărbatul s-ar fi aplecat după un ştiulete şi s-a agăţat într-un utilaj de deşfăcat porumb.

Echipajul de la ambulanţă ajuns la faţa locului a găsit bărbatul rănit destul de grav, cu traumatism toracic, fracturi costale, plagă contuză şi escoriaţii hemitorace drept posterior. Bărbatul este în evidenţa medicilor cu sechele TBC vechi.

El a fost transportat de echipajul SAJ la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

Dacă în raportul echipajului de la ambulanţă acest incident este catalogat drept accident de muncă, cei de la ITM Neamţ nu au primit nicio sesizare în acest sens.

“Nu ni s-a comunicat nimic despre acest incident deocamdată, nu am primit nicio informaţie”, a declarant Petronela Iftime, reprezentant al ITM Neamţ.

Dacă se va deschide o anchetă în acest caz şi dacă era legal ca bărbatul să lucreze sâmbăta la acea oră, vom afla după ce cei de la ITM vor primi toate informaţiile necesare. (Oana IOSUB-TOMA)

Articolul precedentANM: Vremea în următoarele 3 luni TABEL CU TEMPERATURI ŞI PRECIPITAŢII
Articolul următorMugur Cozmanciuc: „Parlamentarii din județele Moldovei, datori în fața electoratului să-i retragă sprijinul politic lui Victor Ponta”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.