Mugur Cozmanciuc: Guvernul PNL a asigurat sumele pentru salariile de la DGASPC, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPreședintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a dat asigurări că Guvernul PNL a alocat banii pentru salariile angajaților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț.

„Suntem alături de persoanele vulnerabile. Nu putem spune asta și despre președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, care dă din nou dovadă de un cinism fără margini. Acuză Guvernul PNL că nu a alocat banii necesari pentru a acoperi necesarul de cheltuieli al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, însă MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE!

Nu doar că Guvernul PNL a asigurat sumele necesare, potrivit legii. Ci, deși prin legea bugetului, Guvernul avea obligația să asigure 50% din salariile celor de la DGASPC, a asigurat 60%, restul urmând să fie acoperit de Consiliul Județean. Mai mult chiar, la ultima rectificare bugetară au fost alocați din nou bani, pentru reechilibrare, conform graficului! În acest caz, IONEL ARSENE TREBUIE SĂ EXPLICE CE A FĂCUT CU ACEȘTI BANI!
Dovada plăților făcute de Guvernul PNL o aveți mai jos”:
Mugur Cozmanciuc: Guvernul PNL a asigurat sumele pentru salariile de la DGASPC, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Declarația liderului PNL vine după ce astăzi, 20 octombrie, a avut loc un protest al angajaților de la DGASPC Neamț care nu și-au primit salariile luna anterioară.
Articolul precedentAPIA a dat startul plăților în avans pentru Campania 2020
Articolul următorNeamț: Rata de infectare comunitară și cea totală pe fiecare localitate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.